top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Осъзнато Родителство с Аля Милушева

Updated: Jun 25

Открийте силата на осъзнатото родителство с All I AM

Присъединете се към пътешествието - осъзнатото родителство!

ALL I AM ви кани да изследвате трансформиращия свят на осъзнатото родителство.

Д-р Шефали е известна като пионер на осъзнатото родителство, което е подход, променящ парадигмите и трансформиращ начина, по който възпитаваме себе си и нашите деца. Въпреки че тази философия изглежда свързана с децата, тя всъщност е насочена към възпитаването на човечеството. В сърцевината си осъзнатото родителство е за възпитаването на нашият вътрешен ранен аз, така че да можем да постигнем най-автентичния си потенциал. От това място на цялост можем да се свързваме с нас самите и с тези, които обичаме, с дълбочина и цел.

All I AM помага на родители по пътя към свързаност и повече хармония.


За Аля Милушева

Аля е завършила Института за осъзнато родителство и лайф коучинг на д-р Шефали. С дълбоко разбиране към детското развитие и познаване способите на позитивната психотерапия, Аля е посветена на това да помага на родителите да трансформират взаимоотношенията със своите деца. Аля е майка на четири деца и внася практически опит в своите сесии."Всичко се случва с причина!

Аз съм Аля Милушева, и когато комбинирам своите инициали, се появява уникален подход, определящ моята методология - ALL I AM. Имам вроден талант за разбиране на човешката природа и поведение. Тяхната същност се проявява чрез импулси, намерения и разсъждения. Да наблюдавам хората и взаимодействието с тях ме пленява; професията ми ме запознава с личности със сложни съдби. Помагам им да преминат през екзистенциални предизвикателства и да създават нови, работещи възгледи за своето бъдеще.

Притежавам способността да възприемам голямата картина и да формулирам стратегии за предстоящите събития, като в същото време обръщам внимание на детайлите. Преходът между макро и микро перспективите е умение, което обичам. На пръв поглед незначителните детайли носят дълбоко значение; уверена съм, че те понякога са в основата на житейските грешки. Откривайки несъвършенства в привидно малки аспекти, разбирам как те влият на човешките съдби.

Моят спокоен характер и съсредоточена концентрация ми позволяват търпеливо да изчакам точния момент за действие. Прецизният тайминг се оказва безценен - събитията в живота следват своя ритъм и не изискват насилие. Хората трябва да прогресират в определени времеви рамки, нито преждевременно, нито със закъснение, а точно когато е най-оптимално да се възползват от реалността.

Равновесието и природата излъчват енергия и служат като мое вдъхновение. Нашият свят поддържа перфектен баланс, отразяващ стабилността си в еволюцията на индивидуалния характер. Ние се опитваме да компенсираме всякакви липси в личноста си. Интересувам се от това как хората изграждат своите идентичности.

Животът ме е дарил с четири невероятни деца - две дъщери и двама сина, които ме учат ежедневно на същността на съществуването. Грижата за тях ми разкрива различията в нашата природа, същността на индивидуалността, личностното развитие и значението на битието." Аля Милушева


Образование:

- Нов български университет - Магистър по детска психология

- Институт за осъзнато родителство и лайф коучинг - д-р Шефали

- Консултант по позитивна психотерапия - WAPP

- Архиендж - 6 години практика и квалификация

- Университетска болница по неврология - стаж


Защо да изберете осъзнато родителство?

- Задълбочете връзките: Изградете по-силни и значими отношения с децата си.

- Подобрете комуникацията: Научете ефективни стратегии за открита и емпатична комуникация.

- Насърчете растеж: Стимулирайте емоционалния и психологическия растеж на вашето дете чрез осъзнато родителство.

- Намалете стреса: Създайте по-спокоен и благоприятен домашен климат.


Предлагани услуги

- Индивидуални коучинг сесии

- Групови уъркшопи и семинари

- Онлайн курсове и уебинари

- Групи за подкрепа на родители


Коя е д-р Шефали Тсабари?

Д-р Шефали Тсабари е клиничен психолог, автор на бестселъри и международно признат експерт по съзнателно родителство. Нейната работа помага на родителите да разбират и прилагат принципите на съзнателното родителство, като фокусират вниманието си върху присъствието и връзката със своите деца. Книгите ѝ, като "Съзнателният родител" и "Семейна революция", вдъхновяват милиони родители по света да променят подхода си към родителството и да изграждат по-здрави и пълноценни отношения със своите деца.

Д-р Шефали е автор на 7 книги за осъзнато родителство и осъзнат живот, три от които бестселъри на New York Times. Опра я нарича „революционна“ и „най-добрият експерт за възпитание на деца“, който е интервюирала в своята кариера.


С над 2,5 милиона последователи в социалните медии, стотици интервюта и участия в повечето от най-известните подкасти и форуми по света, от мрежите на Опра, Tedx, Masters of Scale, Центъра на Далай Лама, Kellogg Business School, Wisdom 2.0, до безброй конференции по целия свят, посланието на д-р Шефали е трансформирало милиони животи. Освен това тя е водещ на топ подкаст, наречен "Parenting & You", и е изпълнителен директор на своя собствен институт за осъзнат коучинг, който вече е сертифицирал над 1200 коучове по целия свят като посланици на движението за осъзнато родителство.


Свържете се с нас

Следвайте ни в Instagram: @All.I.Am за ежедневни съвети, вдъхновение и информация за осъзнатото родителство.


Готови ли сте да трансформирате своето родителско пътешествие?

Свържете се с Аля днес, за да насрочите консултация и да започнете своето пътешествие към осъзнато родителство. Заедно можем да създадем положителнa и трайнa промяна на живота във вашето семейство.


ALL I AM – Вдъхновява родители. Обогатявa семейния живот.


Телефон: 0888146446 

Уебсайт: www.all-i-am.eu


Присъединете се към нас и открийте радостите на осъзнатото родителство. Нека направим разлика, едно семейство прави милион.54 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page