top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Психично Здраве и Устойчивост е Вашата Застраховка за Бизнес Успех!

Updated: Nov 15, 2022

Психично здраве на работното място е равносилно на Бизнес Просперитет!

Нов начин на мислене, различна гледна точка, креативност, издръжливост и стабилност, душевно здраве са основни компоненти за развитие и успех.

По-малко стрес, по-висока продуктивност!


All I Am работи за сформирането и усъвършенстването на по-можещи и работоспособни хора, с по-добър стандарт и начин на живот, в една по-успешно развиваща се и динамична компания. Стремежът ни е с общи усилия да постигнем максимално висок процент реализиран потенциал за всеки Ваш служител.

Според нас оскъдното психично здраве струва на компанията Ви твърде скъпо!

опитен психолог паник атака
Фамилен Бизнес Консултиране

$10,000 за служител с депресия

Един на всеки десет назначени минава през състояние на депресия за период от 12 месеца. За всеки служител с депресия, компания губи при заплата 40лв. на час повече от $10,000 годишно

2 пъти по-често трудови инциденти и увеличаване на компенсациите

За последните три години има удвояване на разходите при трудови инциденти и съответните компенсации. В All I Am вярваме, че доброто психично здраве върви ръка за ръка с по-малко трудови злополуки.

50% по-ниска продуктивност

Проучване на WHO-led установява, че депресия и страхова невроза струват на глобалната икономика един трилион долара всяка година, загуби в следствие на ниска продуктивност.

4 дни в месеца отсъства всеки Ваш служител

Това са 20% от работните дни. Всеки месец Вашата компания губи 20% от договорените часове работа.

Постигането на ефективна трудоспособност е наука, която зависи от доброто психично здраве, използването на подходящи съвременни лидършип похвати в правилния момент и на точното място.

Научните изследвания непрестанно показват от какво огромно значение е доброто психично здраве и управленските, лидършип способности за мениджърския екип. Усъвършенстването на ръководния персонал в тези области води до развитие и растеж на организацията.

Нека си признаем от каква значимост за една компания е стабилността на мениджмънт отдела. Лидерите и техните решения имат ключова роля за просперитета на една компания. Програма за поддържане и трениране на психичното здраве на мениджърския екип е необходимо да се разработи индивидуално, спрямо уникалните нужди на всяка една фирма и на всеки един индивид.

В All I Am вярваме, че грижата за психично здраве не е слабост, а е равносилна на по-добра работоспособност и успеваемост.

Успехът за нас е наука и в All I Am ще Ви покажем как се създава управляема и ясна стратегия, поредица от взаимосвързани правила и граници.

Имплементирането и дисциплината зависят от Вас, но заедно можем да успеем!
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page