top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Реформър Пилатес - Здрав Дух, Здраво Тяло

Updated: Mar 13, 2023


ALL I AM Reformer Pilates Studio

Реформър пилатес е нов спорт за здрав дух и здраво тяло. След тежък работен ден, фитнесът изглежда невъзможен и новата активност, която ще Ви освежи, релаксира и вкара в кондиция е динамичен Реформър.


1. Кажете Сбогом на Стреса - Динамичен Реформър Пилатес или пилатесът с Реформър машина набира скорост. Ще усетите и видите резултати бързо, което е изключително мотивиращо и Ви прави редовни при посещенията. Часовете могат да са интензивни и тренировката включва цялото тяло. Не само ще усетите упражненията да работят, но и чувството от ударната доза ендрофин е осезаемо. В рамките на час, изключително ефективно тренирате и едновременно освобождавате стреса. Реформър Пилатес може да практикувате преди или след работа, както и между работните срещи. Реформър е изключителен начин да избягате за час, да се посмеете, релаксирате и да усетите нуждите на тялото си.

2. Перферктно оформени ръце - Световно известни личности най-редовно дават кредит на Реформър Пилатес за тонизираното си тяло. Реформър прави тялото по-издължено, слабо и those red-carpet arms. Реформър подобрява здравината, гъвкавостта и баланса, коригира стойката - кара Ви да стоите изправен, като изглеждате по-висок и по-слаб.

Karlie Kloss Reformer Pilates Workout

3. Изправена стойка - Програмите на Реформър Пилатес са признати от всички, от атлети до офис служители, тъй като развиват здравината на тялото в неговата основа и подобряват стойката. Упражненията стабилизират здравината на гръбнака и Ви дават възможност да живеете без болки в гърба! Според Джозеф Пилатес, основоположник на Реформър Пилатес, неправилната стойка води до лошо здраве. Той вярва, че правилното дишане и изправеният гръбначен стълб водят до освобождаване на стреса и прави човек по-здрав и щастлив, съответно пълноценен.

Kim Jennie Reformer Pilates

4. Може да практикувате дори и при бременност - Бременността и раждането са време на големи промени за тялото. Съвременната жена не иска да се лишава от тренировките и своята рутина. Бъдещи майки, които редовно работят с Реформър могат да разчитат на по-леко раждане, по-рядко се оплакват от болки в кръста и са в прекрасно настроение. Тренировките по време на бременност значително ускоряват възстановяването и възвръщането на формата на тялото след раждане. Разбира се, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар, както и да предупредите своя инструктор.ALL I AM Showroom в София е официален представител за Елина Реформър. Уредите са от най-висок клас и са подходящи както за пилатес и фитнес студия, спа центрове, така и за домашна употреба.


121 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page