Search
  • blog - Allia Miloucheva

ALL I AM e най-ексклузивното студио за Реформър Пилатес в София


All I AM Шоурум е ексклузивен представител за Elina Reformer Pilates. Уредите, които ще видите в нашето студио са от Елит линията на Елина Пилатес.

Всички тренировки в All I Am Showroom са индивидуални или за двойка, като се провеждат с инструктор.

Часовете се записват предварително, като препоръчваме минимум 10 посещения, в пакет за три месеца. За оптимален ефект, препоръчваме посещения два или три пъти в седмицата. Научете тялото си, кога да очаква своята Реформър Пилатес програма. Добре е да се спазва винаги един и същ ден и час на посещение. (Например, моята лична тренировка е всеки вторник и събота от 11.00ч.)

Превърнете посещението в All I AM във Ваш ритуал!Залата е просторна, около 80кв.м., с огледала и богато наситена на дневна светлина. Уредите се дезинфекцират след всяко посещение. Използваме бактерицидна лампа UVClean за пречистване на въздуха.

Реформър Пилатес в ALL I AM ще свържете с приятна и добре подбрана музика, както и със средиземноморски аромат от Oshadhi.

Ние имаме задачата да Ви помогнем да се пренесете във Вашия свят, целта е да се погрижим както за подобряване на менталното, така и на физическото Ви състояние. Стремежът ни е да постигнете оптимален баланс, и да свържете ум, тяло, и дух!


249 views0 comments

Recent Posts

See All

С какво Ви е трудно или не знате как да се справите? От какво се страхувате? Какво Ви тревожи? Посочете тема за която искате да научите повече.