top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Да напишеш своя история, а защо не и роман

Updated: Nov 23, 2022

Някой казват, че живота е театър и ние сме актьори. Да, това е възможен вариант, но тогава ние го играем, а не го живеем. Това е невротична версия на живеене.

Всеки от нас има право на избор, живеем и пишем своя история. Всеки разказ има почерк, и колкото по-ясно откриваме нас в повествованието, толкова по-жив и изпълнен със смисъл е живота.

Стил Почерк

Как се подписваме, съобщава за нас…

All I Am търси отговор на твоя въпрос - Кой съм Аз?

Как се подписваме, ни превръща в човека, който сме. И като казвам подпис, имам предвид обичай, традиция, предмет, или нещо, което ни отличава и ни прави единствени и най-вече дефинирани.

Има купища лакове на пазара, но аз не открих себе си в нито един. Моят розов цвят, е някъде между мляко и пудра, и кадифе, и щипка роза. И докато един ден, любим за мен човек, не го забърка от няколко нюанса, аз не можех да открия All I Am. Днес, когато го нося, аз знам, че това е Аля Милушева.

Кралицата имаше свой лак и го носеше години наред, винаги един, свой лак.

За да бъде една жена кралица, е необходимо да има свой стил. Необходимо е той да бъде отличителен и разпознаваем, на първо място за самата нея.

Може да е лак за нокти, прическа, дължина на косата, вид къдрица, цвят на червило, модел обувка, плисирана пола, миниатюрна чанта, диадема, шал, походка, глас, тембър, смях, словосъчетание, усмивка, вкус - тиква с шам фъстък, мед и канела, цвете… И колкото по-ясно сме определени, толкова по-видими сме, по-чути сме, по-разбрани и най вече по-уравновесени, балансирани и щастливи. Имаме своя история, и не е нужно да играем, с лекота и финес се движим и живеем! Когато един чавек е дефиниран, той го знае и не се страхува. Опасности няма, нито в личен, нито в професионален план. Такъв човек е незаменим, той е единствен и неповторим, той е уникат, шлифован диамант!

Да оставим децата си да имат почерк и да ги научим как се шлайфа диамант е безценно умение!

Recent Posts

See All
bottom of page