top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Защо да започна работа с психолог

Updated: Nov 25, 2022



Защо да започна работа с психолог или лайф коуч?

Защо с ALL I AM? Защо с Аля Милушева?

Защо сега?


Работата с психолог или лайф коуч дава различна гледна точка. Терапията дава възможност човек да погледне живота си от друг ъгъл и под нова светлина. Да спреш и да видиш себе си, позицията ти в пространството, да се научиш да работиш с факти, а не с емоции. Терапията дава възможност за развитие и усъвършенстване. В нея се учим на това, на което никой не ни учи в училище, учим се как да живеем щастливо и добре.


Защо с All I Am? Защо с Аля Милушева?

Подхода, който ползвам е с грижа и уважение към човека, приятен, фин, креативен, без болка и насилие.

Обичам живота, имам смелост да го живея, харесвам движението напред, имам визия за бъдещето, понякога правя грешки и се уча от тях, на трудностите гледам като на предизвикателства, вярвам, че от всяка ситуация е възможно да вземеш и да излезеш победител, винаги съм любопитна да уча, умея да слушам, когато е необходимо подкрепям и двам съвети, родила съм и се грижа за четитри деца, обичам цветята, харесва ми да рисувам, уважавам света около мен и този вътре в мен, вярвам в природата, в баланса, в любовта. Моят свят се крепи на постянен баланс между аналитичен ум и сензитивна чувствителност, вярвам в това човек да развива едновременно и в баланс двете половини - лявата и дясната. Да съчетаваме и да функционираме като едно - ум, дух и тяло, това е моя стремеж. Възхищавам се един човек да развива потенциала си, да го разгръща и да се движи в максимална близост до границите на своите способности. Не генетичните дадености са достойни за възхищение, а човешкото усилие и труд, човешката отдаденост и вяра, доверието в света, който ни заобикаля и в самите нас!


Защо сега?

Защото живота е ценен и времето е най-голямото ни богатство! Колкото по-рано, човек започне да развива себе си, толкова повече са хоризонтите, които се разкриват пред него. Настоящето, живеенето тук и сега, в това е скрит смисъла на нашето съществуване.

Сезони

Пътеката на развитието

Recent Posts

See All
bottom of page