top of page
Search
  • Writer's pictureblog - Allia Miloucheva

Реформър Пилатес и Холивудските Звезди

Updated: Mar 13, 2023

Sweat, Sculpt and Stretch

Защо холивудските звезди се кълнат в Реформър Пилатес тренировките, когато говорим за тонизирано и фит тяло.

Кендъл, Хейли и Миранда не могат да се наситят на този метод за цялостно натоварване на тялото.


Hailey Bieber and Kendall Jenner are seen on April 07, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images)

Когато става въпрос за фитнес, моделките често са в предните редици и познават най-актуалните тенденции, които спортната индустрия предлага. Документирано е, че много от тях тренират като професионални атлети, така че е нормално да познават най-добрите инструктори и персонални треньори, както и най-модерните световни практики за тренировка. Реформър Пилатес със сигурност не е нов метод, но в последно време, се е превърнал в един от най-предпочитаните начини да се изпотиш и да влезеш във форма.

Всеки път, когато отворя Instagram app, ме посреща ново лице на известна звезда, която се разтяга и тренира с Реформър Пилатес. Кендъл Дженър и Хейли Бибер тренират в ексклузивно студио за Реформър Пилатес в Лос Анджелис. Тренировките се записват предварително, индивидуални са, и клиентите са само с препоръка.

"No days off," e заглавието на един от постовете на Дженър по отношение на Реформър Пилатес тренировките.

Миранда Кер има свой Реформър Пилатес и тренира в дома си. Сестрите Кардашиян също непрестанно постват сторита на Реформър или Кадилак.



Въпросът е защо толкова известни личности тренрат с Реформър?

Според експертите в индустрията, тренировките на Реформър Пилатес спомагат за удължаване и грацилност на финните мускули. По време на пилатес се натоварват малките мускулни групи, които при почти всеки друг спорт биват пропускани. Реформър Пилатес тренировката има своя дълготраен ефект върху метаболизма, като тялото остава активно в продължение на 24 часа. Реформър Пилатес допринася и за по-доброто настроение, релаксация на психиката и привеждането и в спокойно състояние.

ALL I AM Showroom в София е официален представител за Елина Реформър. Уредите са от най-висок клас и са подходящи както за пилатес и фитнес студия, спа центрове, така и за домашна употреба.

Мотото на ALL I AM e Discover, Define, Design! Открийте себе си, дефинирайте своите цели и направете редизайн на своето Аз. В метода се включва както Физическото здраве, така и Менталното. All I AM има за цел да Ви преведе по път и да помогне за обединяване на тяло, ум, и дух! Когато Body, Mind and Soul работят единно, човек е щастлив и живее пълноценно!

https://www.all-i-am.eu/elinareformerpilates

109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page